Mesoterapi mot håravfall

Screen Shot 2018-02-16 at 21.56.02

Dermaheal HL är en produkt för mesoterapi som inte bara förhindrar, utan också minskar symptomen av håravfall och skallighet hos både kvinnor och män.

Produkten främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckarna som är i vilofasen och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Densiteten och tjockleken av håret ökar, hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt samt minska håravfall. Dermahela HL före efter

HUR OFTA: Under aktiv behandling utförs en behandling per vecka under en period av två månader. Under underhållsfasen utförs en behandling per månad under en period av 3 – 6 månader. FÖR VEM LÄMPAR SIG BEHANDLING MED DERMAHEAL HL: Som underhållsbehandling efter Dr Cyj eller PrP. Vid progressiv förlust av hår (hormonell och / eller ärftlig). Håravfall som reaktion i samband med stress, trötthet, dålig kost, efter graviditet. Årstidsbundet håravfall, diffus alopeci, håravfall orsakat av dålig blod cirkulation och överdriven solstrålning. Manligt hormonellt håravfall. För att stimulera hårväxt och återställa balans i hårbotten. Tunt, glanslöst och svagt hår, uttorkning av av hårstrukturen, mjäll eller oljig hårbotten. Ett år efter hårtransplantation för att motverka håravfall samt främja ny hårtillväxt. INNAN BEHANDLINGEN Ta inte blodförtunnande läkemedel en vecka före och 2 dagar efter behandlingen (t ex acetylsalicylsyra, Treo, Albyl, Trombyl, Aspirin, Waran) för att undvika blödning och större blåmärken. Läkemedel som innehåller Paracetamol går bra (t ex Panodil, Alvedon). Du ska inte vara gravid, amma eller ha en pågående hudsjukdom, cancer, infektion eller blödningsrubbning. Informera din behandlare om du har några sjukdomar och om du tar några mediciner.

Behandling mot håravfall Malmö

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL

Din läkare i Estetisk Medicin bedömer om du kvalificerar dig för behandlingen och om allt ser bra ut så skrivs du in i journalen. Under första besöket som tar ca 45 minuter med behandling (eller ca 25 minuter om själva behandlingen bokas in vid annan tidpunkt) går ni även igenom dina frågor och du får skriva på ett patient-samtycke. Behandling med Dermaheal HL sker bäst i serie av 8 behandlingar, en beh/vecka och senare underhållsbehandling en gång i månaden i 3-6 månader. 8-serien betalas under första besöket. Underhållsbehandling kan betalas per gång. Ytbedövning i form av kräm kan användas där det inte finns hår. Om det endast är ett litet och relativt hårfritt område som behandlas får du sitta med bedövningskräm i ca 20 minuter innan behandlingen. Hårbotten tvättas med Klorhexidin och läkaren sprutar in preparatet manuellt eller med Meso pistol med tunn nål nära hårsäckarna. Det blir många små stick som känns ungefär som myggbett. Behandlingen tar ca 25 minuter beroende på det behandlade områdets storlek.

EFTER BEHANDLINGEN

Tvätta håret med milda produkter tidigast 5 timmar efter behandlingen. Utsätt inte hårbotten för direkt solljus de första 2 dygnen. Kom ihåg att det behövs en serie behandlingar för att uppnå resultat; minst 8 behandlingar med Dermaheal HL. Ta god hand om dig själv under tiden, drick ca 2 liter vatten om dagen (mer om det är mycket varmt), sola inte hårbotten, undvik nikotin och alkohol, ät välbalanserad kost med mycket vitaminer, gå ner i varv och vila mycket så att din kropp kan återhämta sig och producera nytt hår.

BIVERKNINGAR

Svullnad, lätt klåda och rodnad är normalt och går över efter 1-2 dagar. Blåmärken kan uppkomma och går över efter några dagar, upp till 2 veckor vid större blåmärken. Allergiska reaktioner kan uppkomma med alla preparat som sprutas in eller läggs på huden. Om du har hudallergier eller känslig hud bör ett pricktest utföras på underarmen innan behandlingen. Infektioner är alltid en risk när man sticker i huden.

Dermaheal HL innehåller 56 aktiva ingredienser:

13 vitaminer

24 aminosyror

5 mineraler

4 koenzymer

4 nukleinsyror

2 Reduktionsmedel

4 biomimetiska peptider

Peptiderna har följande effekter:

Dekapeptid -4 (CG-IDP2) – stärker håret och stimulerar hårsäckarna till att producera långa hårstammar.

ACETYL dekapeptid -3 – förnyar hårsäckar och regenererar hårceller.

Oligopeptid-24 (Keramin 1) – stimulerar tillväxt och migration av hårceller.

KOPPAR tripeptid-1 (CG-peptid koppar) – stärker håret och stimulerar återuppbyggandet av hårstrået, förbättrar blodcirkulationen i hårbotten och regenererar hårsäckar.

Efter den första behandlings sker en signifikant reduktion i symptomen av håravfall.

Efter några veckor sker en gradvis återväxt av hår genom vitalisering av hårsäckarna och stimulering av blodcirkulationen. Tätheten och hårtjockleken ökar. Hårbotten återfuktad och får näring.

Boka tid

Tycker du om detta? Dela då vidare :)