Om oss

Vi är en liten klinik med engagerad personal, hög kunskap, skicklighet och modern apparatur. Hos oss arbetar endast legitimerade läkare specialutbildade i Estetisk Medicin. Alla våra läkare går på fortbildningskurser regelbundet och besitter den mest aktuella vetenskapliga kunskapen i branschen.

Vi samarbetar inte med andra än legitimerade läkare, tandläkare och i undantagsfall med erfarna legitimerade sjuksköterskor.

Dr Jessica Szelag Goralski

Leg. läkare, psykoterapeut

Dr Jessica Szelag Goralski är leg. läkare och arbetar även med psykoterapi under handledning. Grundare och verksamhetschef för Zenidra Kliniken samt ansvarig för Zenidra Klinikens utbildningsprogram.

Första kursen i Estetisk Medicin gick Dr Jessica på Medical University of Gdansk år 2007. Därefter har hon gått många vidareutbildningar i Estetisk Medicin i avancerad Fillers-injektionsteknik och specialiserad Botox (Allergans utbildning för läkare), HIFU ansiktslyft, Thermage, PRP, Mesoterapi, lipolys, Vaginal Tightening och Laser-terapi. Hon åker årligen på kongresser i Estetisk Medicin över hela världen för att ta med det nyaste och bästa hem till Malmö och Zenidra Kliniken.

För Dr Jessica är säkerhet, kvalitet och bemötande ledorden för en framgångsrik klinik i Estetisk Medicin. Hon kvalitetsäkrar och vidareutbildar sin personal, inför de bästa och nyaste teknikerna från hela världen samt beställer produkter och maskiner från säkra leverantörer.

Dr Jessica är även konstnär, författare och utbildad i psykoterapi på Baltic Institute of Psychology i Gdansk. Hon är utbildad i akupunktur och Qigong på China Beijing International Training Center, Beijing University.

Du kan se Dr Jessicas konst samt läsa mer på hennes hemsida: http://jessicagoralski.com

Lokaler

DSC04775

DSC04776

klinik shop-2

DSC04777

Zenidra Kliniken