Om oss

Dr Jessica Szelag Goralski

Leg. läkare, grundare, verksamhetschef

Dr Jessica Szelag Goralski är leg. läkare, grundare och verksamhetschef för Zenidra Kliniken samt ansvarig för Zenidra Klinikens utbildningsprogram. Dr Jessica är för närvarande mammaledig.

Första kursen i Estetisk Medicin gick Dr Jessica på Medical University of Gdansk år 2007. Därefter har hon gått många vidareutbildningar i Estetisk Medicin i avancerad Fillers-injektionsteknik och specialiserad Botox (Allergans utbildning för läkare), HIFU ansiktslyft, Thermage, PRP, Mesoterapi, lipolys, Vaginal Tightening och Laser-terapi. Hon åker årligen på kongresser i Estetisk Medicin över hela världen för att ta med det nyaste och bästa hem till Malmö och Zenidra Kliniken.

För Dr Jessica är säkerhet, kvalitet och bemötande ledorden för en framgångsrik klinik i Estetisk Medicin. Hon kvalitetsäkrar och vidareutbildar sin personal, inför de bästa och nyaste teknikerna från hela världen samt beställer produkter och maskiner från säkra leverantörer.

Dr Jessica är även konstnär, författare och utbildad i psykoterapi på Baltic Institute of Psychology i Gdansk. Hon är utbildad i akupunktur och Qigong på China Beijing International Training Center, Beijing University.

Du kan se Dr Jessicas konst samt läsa mer på hennes hemsida: http://jessicagoralski.com

Edited Dr Wombat

Läkare (med norsk läkar-legitimation).

Dr Oscar Goralski är utbildad läkare. Han kommer ursprungligen från USA och har polska rötter. Hans mamma är kosmetolog i Chicago och Oscar har sedan unga år haft ett intresse för hälsa och skönhet. Första kursen i Estetisk Medicin gick han på Medical University of Gdansk år 2009.

Därefter har han gått utbildningar i Fillers, Botox, HIFU, Thermage, PRP, Mesoterapi och Laser-terapi. Han åker årligen på kongresser i Estetisk Medicin över hela världen för att ta med det nyaste och bästa hem till Malmö, där han arbetar som läkare och är bosatt och sedan 2014.

Dr Oscar är mån om ett naturligt resultat för sina patienter där han framhäver deras naturliga skönhet. Han specialiserar sig i HIFU ansiktslyft, PrP mot håravfall, Vampyrbehandling, Lipolys, Medicinsk Laser, Thermage, Fillers och Botox.

Lokaler

DSC04775

DSC04776

klinik shop-2

DSC04777

Zenidra Kliniken