PRP behandling för håravfall i Malmö (Oxie)

PRP är en väldigt populär och effektiv metod för både manligt håravfall och kvinnligt håravfall. Håret har en stor kosmetisk betydelse för många och håravfall kan därför påverka både det sociala och psykologiska välmåendet hos människor i alla åldrar. PRP är en kroppsegen behandling som har en rad positiva effekter för håret.

Behandling mot håravfall Malmö

PRP står för Platelet Rich Plasma innebär att vi tar ditt blodprov, tar ut stamceller och plasma och injicerar dina egna stamceller och tillväxthormoner i hårbotten.

Biostimulering av stamceller i hårsäckarna samt ökad blocirkulation genom nybildning av små blodkärl resulterar i bättre celldelning i de svaga hårsäckarna. Ökad blodcirkulation ger hårsäckarna mer syre och näring. PRP minskar även den skadliga effekten av DHT vid ärftligt håravfall och vilande hårsäckar kan triggas till en längre aktiv tillväxtfas. Du får synliga resultat redan efter några veckor efter avslutad kur.

Rekommenderat antal behandlingar är 3-4 st.   Biverkningar som kan uppstå är rodnad, mindre svullnad och lätta blåmärken på injektionsställena, men dessa försvinner inom några dagar.

Screen Shot 2018-02-16 at 10.16.29 Screen Shot 2018-02-16 at 10.17.46 Screen Shot 2018-02-16 at 10.13.57

PRP håravfall Malmö

Fördelar med PRP-behandling för hår på Zenidra Kliniken i Malmö:

– PRP behandling mot håravfall i Malmö (Oxie) på Zenidra Kliniken utförs endast av läkare i Estetisk Medicin med försäkring och certifiering i skönhetsinjektioner.

 – Din egna kropps föryngringsprocess sätts igång med dina egna stamceller (kan ej ge en allergisk reaktion).

– Väl beprövad metod som har bekräftats fungera genom oberoende forskning.

– Resultatet blir bättre över tid.

Screen Shot 2018-02-16 at 10.17.04

Vampire lift Malmö

PRP hår Malmö

Filmer på YouTube om PRP för håravfall

Tycker du om detta? Dela då vidare :)