Psykiatri och Psykoterapi i Malmö

Zenidra Kliniken Sweden AB erbjuder även verksamhet med en privat mottagning för psykiatri och psykoterapi med PDT, KBT, klinisk hypnos, traumabehandling, bildterapi, terapi med häst, föreläsningar, mm.

Jessica Szelag Goralski, leg. läkare arbetar på mottagningen.

Psykiatri Malmö

Psykoterapimottagning i Malmö (Oxie), Dr Jessica Szelag Goralski leg. läkare, psykoterapeut

Jag arbetar som leg läkare med psykiatri och psykoterapi på min privata mottagning i Malmö samt i Vellinge där jag arbetar med terapi med islandshäst för personer med ångest, utmattning, funktionsvariationer mm.

Min specialitet är psykoterapeutisk behandling med psykodynamisk terapi (PDT), vuxna barn behandling, Traumabehandling, Klinisk Hypnos, Bildterapi, drömanalys och gruppterapi.

Jag håller föreläsningar och workshops om utmattning och stress, psykisk hälsa, förebyggande av utbrändhet och hur kreativitet främjar psykiskt välmående och mental styrka.