Höst på Zenidra Kliniken

Känsla av sensommar infinner sig och med sin friska härliga, något kyligare morgonluft vet man att vi går mot hösten. Zenidra Kliniken hälsar Dig hjärtligt välkommen till en mysig atmosfär med fina erbjudande på olika behandlingar under hela hösten.

behandlingsrum ny stol-2

Ingen anledning att börja deppa när höstlöven faller och det blir mörkare. Se istället till att piffa upp dig själv lite extra, tänk på att det är du som styr stämningen i ditt inre. Det är lättare att må bra när man tycker om sitt utseende och känner att man gör något lite extra för sig själv. Det blir en spännande period på Zenidra Kliniken med flera nya Filler, Botox och hudföryngringsbehandlingar, mycket mys, gott kaffe och tid för en pratstund.

Nya fantastiska hudprodukter finns redan i vår lilla butik och kliniken har fått en ny bekväm behandlingsstol. Vi inviger den med ett fantastiskt Botox-erbjudande: kom två och gör Botox i tre områden (panna, mellan ögonbrynen och skrattrynkor) för endast 2600kr/person (ord. pris 3200kr). Passa på att umgås, spara pengar och bli riktigt vacker samtidigt!

botox panna collage
botox glabella collage

Hösten och tidig vår är årstiderna för hudföryngring och peeling. Passa på att göra Mesoterapi eller varför inte prova vår nya Dermaplaining (skalpell peeling)!

Skalpell peeling är en mekanisk peeling som görs i kombination med vår populära WOW ansiktsmask. Behandlingen inleds med en skalpell-peeling då döda hudceller och en del vellus-hår försiktigt avlägsnas från hudytan och förbereder huden för den efterföljande ansiktsmasken med bärnstenssyra och hyaulonsyra. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidig, rosig hud med ökad lyster. Behandlingen är säker, smärtfri och mycket effektiv. Behandlingen kan göras en gång i månaden.

Behandlingsmöjligheter med Skalpell peeling:

•Åldrad hud

•Uppfräschning

•Pigmentförändringar

•Livlös hud

•Solskadad hud

•Hudbristningar

•Acne

•Ärrbildningar

Kostnad för Dermaplaining (skalpell peeling) + WOW ansiktsmask: 1250kr/beh eller 2999kr för paketpris med 3 behandlingar.

Nu kan du även spendera lite egentid med en stärkande akupunkturbehandling eller cupping för att boosta immunförsvaret inför vintern.

Vi börjar samla ihop en grupp som vill lära sig Medicinsk Qigong. Först anordnas en helgkurs där du får lära dig grunderna och därefter är du välkommen på terminsträning på kliniken. Anmäl dig genom att skicka ett sms om att du är intresserad till nr: 076 220 17 33. Begränsat antal platser pga utrymme. Om du har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så kan du använda det hos oss till akupunktur och Medicinsk Qigong träning, men fråga din arbetsgivare först för säkerhets skull.

Arbetet med hemsidan går långsamt framåt och varje månad kan du hitta ny information om våra skönhetsbehandlingar. Nu finns även en Före-Efter sida med bilder som uppdateras så fort tiden räcker till.

Följ Zenidra Kliniken på Instagram och Facebook för att se ett urval av våra aktuella skönhetsbehandlingar med bilder.

Håll till godo och möt höstens alla rogivande stunder hos oss på Zenidra Kliniken.

Tycker du om detta? Dela då vidare :)