Förnyelse och djup återfuktning av huden med Hyalual Xela Rederm

RedermalizationMed tiden förändras hudens egenskaper; kollagen och elastiska fibrer minskar och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den försvinner så blir huden tunnare, torrare och mindre elastisk. Hur snabbt huden åldras beror på externa faktorer (t ex sol, rökning och diet) samt interna faktorer (gener och ålder). Använder man Botox regelbundet minskar de dynamiska rynkorna (rynkor som uppstår när man använder ansiktsmusklerna) men samtidigt förtunnar Botox huden med tiden. Därför rekommenderas komplementär behandling med Hyalual Xela Rederm för personer som använder Botox för att förnya huden och göra den elastisk så att man inte behöver använda Botox lika ofta. Hudkrämer kan mjuka upp hudens översta lager men går aldrig in på djupet, för att återuppbygga huden inifrån och få en långvarig effekt behövs behandling med Hyalual Rederm som sprutas in i hudens nedersta lager.

Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Hyalual Xela Rederm fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Hyalual Xela Rederm innehåller även bärnstenssyra som stimulerar hudcellerna till att föröka sig och göra huden fastare och spänstigare. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt, ny energi och nya unga hudceller. Hyalual Xela Rederm kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals (veck som ser ut som ringar på halsen som uppstår med åren och gör att man ser äldre ut), dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr.

Rederm

På Zenidra Kliniken har vi 2 typer av Hyalual Xela Rederm beroende på koncentration av hyaulonsyra: 1,8% samt 2,2 %. Behandlingen görs 3 gånger med 2 veckors mellanrum. Effekten efter en serie med 3 behandlingar håller i sig i ett år.

Pris:

Hyalual Xela Rederm 1,8% – 2000kr/spruta, 4900kr/serie med 3 behandlingar.

Hyalual Xela Rederm 2,2% – 2300kr/spruta, 5500kr/serie med 3 behandlingar.

Hyalual är ett företag i Estetisk Medicin från Schweiz som tillverkar sina produkter i Sverige. Zenidra Kliniken är den enda underdistributören av Hyaluals produkter i Sverige.

Tycker du om detta? Dela då vidare :)