Behandling för fylligare ögonbryn

Ögonbryn

 Preparat: Dr Cyj (med hyaluronsyra).

Hur ofta: 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum. En underhållsbehandling efter 4 månader. Behandlingen tar ca 30 min med bedövning.

För vem: lämpar sig bäst för dig som vill aktivera hårsäckarna och få fler och tjockare ögonbrynshår.

Pris: 4-serie 4000kr eller 1250kr/beh.


Preparat: Dermaheal HL (vattenbaserad).

Hur ofta: 5 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Behandlingen tar ca 30 min med bedövning.

För vem: lämpar sig bäst som efterbehandling efter Dr Cyj serie.

Pris: 5-serie 2500kr eller 650kr/beh.


Hur går behandlingen till:

Din läkare i Estetisk Medicin bedömer om du kvalificerar dig för behandlingen och om allt ser bra ut så skrivs du in i journalen. Under första besöket som tar ca 45 minuter med behandling går ni även igenom dina frågor och du får skriva på ett patient-samtycke. Bedövningskräm läggs på och får verka i ca 15 minuter. På Zenidra Kliniken har vi gott om tid för varje patient så du behöver inte oroa dig för att vi kommer låta bedövningen verka för kort tid. Ögonbrynen tvättas och läkaren sprutar in preparatet med en tunn nål under huden. Det blir flera små stick som känns ungefär som myggbett. Därefter applicerar läkaren efterbehandlingsprodukt.

Biverkningar:

Svullnad, lätt klåda och rodnad är normalt och går över efter 1-2 dagar. Blåmärken kan uppkomma och går över efter några dagar, upp till 2 veckor vid större blåmärken. Allergiska reaktioner kan uppkomma med alla preparat som sprutas in eller läggs på huden. Om du har hudallergier eller känslig hud bör ett pricktest utföras på underarmen innan behandlingen. Infektioner är alltid en risk vid injektioner.

Du ska inte göra behandlingen om du lider av:

  • Infektion i närliggande hud
  • Dåligt allmäntillstånd (förkylning, feber)
  • Aktiv cancer
  • Blödningssjukdom
  • Allergi/överkänslighet mot någon av ingredienserna i preparatet (vid osäkerhet kan pricktest utföras på underarmen).

Resultat:

Kan variera beroende på hur många hårsäckar som finns i huden. Det tar några månader efter avslutad behandlingsserie att uppnå full effekt dåd et tar tid för nya starka hår att växa ut.


 

Tycker du om detta? Dela då vidare :)